Menerko - Optimális energiamenedzsment

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
4

Energiahatékonysági tájékoztató honlap készül

energy-effic 20130926144021976A lakosság tájékoztatását elősegítendő a  Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak energiahatékonysági tájékoztató honlapot kell létrehoznia és működtetnie.

 

A honlap fő célja, hogy folyamatos információval lássa el a lakosságot az energetikai auditálásról, illetve konkrét példák jelenjenek meg a portálon arról, hogy egy auditálást követő intézkedés mekkora megtakarítással jár.

A tájékoztatás elkülönítetten, célcsoportonként - lakosság, vállalkozások, építőipari szakemberek, mérnökök, tervezők, energetikai szakemberek, pénzügyi intézmények, energiahatékonysági szolgáltatók és közintézmények - jelenik majd meg a honlapon.

 

A tájékoztatás főbb témaköreibe tartozik a jogi szabályozás, a finanszírozás és támogatás, valamint az energiahatékonyság-alapú szerződések bemutatása.

 

A honlapon az energiahatékonysági szolgáltatók valamint a pénzügyi szolgáltatók hirdethetnek is. Az utóbbiak - energiahatékonysági szolgáltatások és energiahatékonysági támogatási programok igénybevételének elősegítéséhez kínált - pénzügyi termékeikről adhatnak tájékoztatást.