Menerko - Optimális energiamenedzsment

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
4

Új VP-pályázat: 5000 vállalkozás között 151 milliárd forintot osztanak szét - többek között energetikai fejlesztésre

otthon melegeA Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban" című (VP-3-4.2.1-15) felhívás.

 

 

 

 

 

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 151 milliárd forint; a kormány előzetesen 5000 támogatott projekttel számol. Támogatási kérelem benyújtására 2016. február 15-től 2018. február 15-ig van lehetőség.

A felhívás célja az élelmiszer-ipari innováció ösztönzése, az elavult technológiai módszerek fejlesztése és új munkahelyek teremtése.

A Vidékfejlesztési Program (VP) keretében megjelent felhívásra mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek nem minősülő mikro- és kisvállalkozások jelentkezhetnek.

A feltételeknek megfelelő egyéni projektek maximum 500 millió, a kollektív projektek maximum 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek.

A páylázat támogatja az energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységeket valamint a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazását.

A pályázat részleteiről bővebben ide kattintva olvashat.

Energetikai szakreferens