Menerko - Optimális energiamenedzsment

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
2

Világításkorszerűsítés

csarnokvilagitasCégünk számára mindig kiemelten fontos volt, hogy Ügyfeleit szakmailag támogassa energia fogyasztásuk és ezen keresztül energiaköltségeik csökkentésében.

Az egyik leggyorsabban megtérülő beruházás világításkorszerűsítés - különösen, ha TAO kedvezményt is igénybe vesznek hozzá.

Ehhez a tevékenységhez ajánljuk Partnerünk, Schréder Magyarország Zrt. szakértő csapatát.

A korábban Tungsram Schréder, mára már csak Schréder Magyarország Zrt. kiemelkedő és meghatározó szerepet tölt be a világítástechnika területén. A szakértelem, szenvedély, innováció és fenntarthatóság: ezeket az irányelveket követve dolgoznak azon, hogy a fény erejét eljuttassák valamennyi ipari környezetbe, gyárba, raktárba, irodába. 

Világszerte több mint 35 országban vannak jelen és dolgoznak Ügyfeleikkel szoros együttműködésben azon, hogy legösszetettebb kihívásaiknak is megfeleljenek. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: a világítási tanulmány elkészítésétől a tervezésen át a vevőszolgálatig mindent mi intéznek, ideértve a világító- és vezérlőrendszereket is.

A Schréder LED világítási megoldásaival az energiaköltségek és a karbonkibocsátás jelentősen, akár 80%-kal is csökkenthetők. Sőt, a LED világítás évtizedekig üzemel, így a világítás teljes élettartamának költsége is meredeken csökken.

Ráadásul a vizuális komfort is jobb. A LED-ek megfelelő látási viszonyokat teremtenek olyan munkakörnyezetekben, ahol elengedhetetlen feltétel mind a tiszta látás, mind a biztonságban történő mozgás.

A cég 2018-ban kifejlesztette az egyik leghatékonyabb csarnokvilágítását az INDU BAY lámpatestjeit. Ezeket azóta is folyamatosan fejlesztik és a legmodernebb LED chippekkel szerelik. Termékeik között ugyanakkor még megtalálható az INDU LINE és INDU Contiline termékek, melyek a hagyományos fénycsöves armatúrákat tudják kiváltani, valamint irodai környezetben az INDU PANEL (LED panel) és a INDU DOWNLIGHT (süllyesztett lámpatest) is megtalálható. A termékeik magas specifikációval, általánosságban az ipari lámpatestek IP66 védettséggel, ENEC tanúsítvánnyal, valamint a piacon kiemelkedő 5-10 éves vállalt garanciával rendelkeznek.

A Schréder Magyarország Zrt. ipari megoldásokat tartalmazó katalógusa ide kattintva letölthető.

 

A Schréder Magyarország Zrt.-vel együttműködve professzionálisabbá tettük az Ügyfeleink számára a világítástechnikai rendszerek felmérését, korszerűsítését. Kérje ingyenes felmérésünket és konzultációnkat.