Menerko - Optimális energiamenedzsment

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
5

Villamos és gáz energia beszerzés

A versenypiaci szereplőknek az energia beszerzéssel kapcsolatban megannyi gazdasági, technikai és adminisztratív problémán kell átküzdeniük magukat ahhoz, hogy megtalálhassák a legkedvezőbb megoldásokat a villamos és gáz energia ellátás terén. Cégünk ezt a terhet szeretné levenné az Ön válláról.

Szabadpiaci energia beszerzés

A megfelelően előkészített energia beszerzés révén jelentősen, akár 20-30%-kal kedvezőbb áron biztosíthatja a szükséges energiát vállalata számára. Mi átvállaljuk mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy a gáz- vagy villamos energiát csökkentett egységáron, kedvezőbb szerződési feltételekkel kaphassa meg:

  • Az energiakereskedői ajánlatkéréshez, pályáztatáshoz szükséges fogyasztási adatok összegyűjtése és elemzése, mérési adatok alapján jelentéskészítés az aktuális fogyasztásokról.
  • Árajánlatok kérése, igények egyeztetése.
  • Versenytárgyalások lebonyolítása
  • Az energia beszerzési ajánlatok kiértékelése, és a döntést megkönnyítő szakmai összefoglaló készítése a Megrendelő részére.

Szakmai támogatás a szerződések megkötésénél, a kereskedőváltással kapcsolatos ügyintézések teljes körű ellátása a zökkenőmentes átállás érdekében.

Közbeszerzés

Cégünk szakképzett közbeszerzési referensként vállalja a Kbt. 5.§-a szerinti Ajánlatkérő szervezetek villamos és gáz energia közbeszerzési eljárásainak lebonyolítását. Szolgáltatásunkról bővebben ezen a linken tájékozódhat.