Menerko - Optimális energiamenedzsment

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
5

Épületgépészet

 

Épületgépészeti tervezés

 

Tervezés

Vállaljuk komplett épületgépészeti (vízellátás, csatornázás, gázellátás, fűtés, hűtés és szellőzés) tervek készítését. A hagyományos épületgépészeti technikák mellett nagy hangsúlyt fektetünk az alternatív energiaforrások hasznosításán alapuló épületgépészeti megoldások alkalmazására is, ezért tevékenységi körünkbe tartozik a megújuló energiát felhasználó rendszerek tervezése is. 

 

 

Épületgépészeti kivitelezés

 

Kivitelezés

Vállaljuk a teljes épületgépészeti- és napelemes rendszerek kivitelezését, bővebben:víz-, gáz-, központi fűtésszerelés, valamint korszerű fűtési módok kiépítése (pl. padlófűtés, falfűtés), hűtési rendszerek kiépítése, kazánházak kiépítése, napkollektoros- és napelemes rendszerek kiépítése, klíma és légtechnikai eszközök beszerzése és beüzemelése, szellőztető berendezések beépítése, csatornahálózat kiépítése, szerelési anyagok beszerzése és kiszállítása, teljes körű ügyintézés és műszaki átadás.

 

 

 

Épületgépészeti rendszerek felülvizsgálata, szaktanácsadással

 

Elvégezzük a meglévő épületgépészeti rendszerek, berendezések, gépészeti egységek helyszíni felülvizsgálatát és szakvéleményt készítünk a jelenlegi állapotról.

 

Javaslatokat teszünk több alternatíva megadásával az esetlegesen felmerülő épületgépészeti hiányosságok pótlására, valamint a mai kornak megfelelő legmodernebb rendszerek kiépítésére, berendezések beépítésére – a helyi sajátosságok és igények figyelembevételével.

Javaslatainkat a várható beruházási költségek feltüntetésével, a felhasznált energia megtakarításával, valamint a beruházások megtérülési idő meghatározásával tesszük teljessé.

 

 Felülvizsgálat

 

Légtechnikai és hidraulikai beszabályozás

 

Légtechnikai beszabályozás

Vállalunk légtechnikai méréseket, ahol a légtechnikai rendszerben lévő nyomást és térfogatáramot vizsgáljuk.

Légtechnikai beszabályozással biztosítjuk a létesítmények előírt és elvárt komfort paramétereit, és csökkentjük a rendszernél felhasznált energiát.

  

 

Megvalósíthatósági tanulmányok készítése pályázatokhoz

 

 PályázatElkészítjük pályázatához annak egyik kötelező mellékletét, a „Megvalósíthatósági tanulmányt”, amely a konkrét beruházás, projekt megoldásának műszaki alternatíváit részletesen vizsgálja, elemzi azok gazdaságosságát.

 

A pályázat egyik legfontosabb háttéranyaga, hiszen ez a dokumentáció készíti elő a döntéshozók tárgyalásait, valamint alátámasztja a támogatások kihelyezésének alapozottságát.

 

 

 

 

 

 

 További információért, ajánlatkérésért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.