Menerko - Optimális energiamenedzsment

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
5

epuletgepeszetifelulvizsgalatÉpületgépészeti rendszerek felülvizsgálata, szaktanácsadással

Elvégezzük a meglévő épületgépészeti rendszerek, berendezések, gépészeti egységek helyszíni felülvizsgálatát és szakvéleményt készítünk a jelenlegi állapotról.

Javaslatokat teszünk több alternatíva megadásával az esetlegesen felmerülő épületgépészeti hiányosságok pótlására, valamint a mai kornak megfelelő legmodernebb rendszerek kiépítésére, berendezések beépítésére – a helyi sajátosságok és igények figyelembevételével.

Javaslatainkat a várható beruházási költségek feltüntetésével, a felhasznált energia megtakarításával, valamint a beruházások megtérülési idő meghatározásával tesszük teljessé.

 

2008. november 6-án lépett életbe a 264/2008. (XI. 6.) számú Kormányrendelet, amely elrendeli a hőtermelő berendezések és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálat. A Kormányrendelet célja – az épületek energiateljesítményéről szóló 2002/91/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvvel összhangban – az épületek üzemeltetése során felhasznált energia csökkentése és az energiatakarékosság ösztönzése. A rendelet 2009. január 1-jén lépett hatályba. A felülvizsgálatot a meglévő hőtermelő berendezések, illetve légkondicionáló rendszerek esetében 2013. január 1-jéig, de a 15 éves, vagy annál régebbi hőtermelő berendezéssel üzemelő fűtési rendszerek egyszeri felülvizsgálatát 2011. január 1-jéig kellett elvégezni. A rendelet értelmében a 2007. január 1-je után üzembe helyezett berendezések és rendszerek esetében az első energetikai felülvizsgálatot 2015. január 1-jéig szükséges elvégezni.

 

További információért, ajánlatkérésért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.